Πατρικό

Τα νέα μας

Το νέο μας site είναι εδώ!

Φέτος το καλοκαίρι ανανεωνόμαστε με το νέο μας site!

Δίνουμε βάση στην εικόνα και σας δείχνουμε το Πατρικό μέσα - έξω! Δείτε φωτογραφίες για όλα τα στούντιο και τα διαμερίσματα, όπως και για την ωραία μας πισίνα! Ρωτήστε μας για την διαθεσιμότητα του καταλύματος που σας ενδιαφέρει! Η απάντηση θα έρθει σύντομα μέσω email!

Η προηγούμενη έκδοση του site μας

Ξεχνάμε την παλιά έκδοση, και περνάμε σε κάτι εντελώς νέο. Παράλληλα, ανανεώνουμε και την παρουσία μας στα social media! Ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook, αλλά και τον νέο μας λογαριασμό στο Instagram!

 

 

 

Επίσης, διαβάστε χρήσιμες πληροφορίες για το νησί μας την Σκύρο! Προετοιμάστε την επίσκεψή σας στο νησί μας μαθαίνοντας μαθαίνοντας για τα αξιοθέατά του. Προγραμματίστε τις βόλτες σας στους οικισμούς της Σκύρου, και φυσικά.. ετοιμάστε τις εξορμήσεις σας στις υπέροχες παραλίες της! Και αν μπορέσετε να συνδυάσετε την διαμονή σας στο νησί με κάποιο από τα παραδοσιακά πανηγύρια του καλοκαιριού.. είναι σίγουρο ότι θα ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία!

Δείτε τις φωτογραφίες από το εσωτερικό των διαμερισμάτων μας, από την ωραία μας αυλή και την πισίνα, αλλά και από την Σκύρο, και κάντε άμεσα την κράτησή σας!!

Εμείς, η Νέλλη και ο Αλέξης, θα σας βοηθήσουμε να γνωρίσετε όλη την Σκύρο, τις καλύτερες παραλίες, τα ωραιότερα σημεία, να δοκιμάσετε τις καλύτερες γεύσεις και την καλύτερη κουζίνα του νησιού.

Σας περιμένουμε!